Wedstrijdverslag S.P.S. 1 - Z.P.R.'84 1

S.P.S. 1 - Z.P.R.'84 1 (competitie)

S.P.S. - Z.P.R.'84 (deel 2)

Vandaag stond het uitspelen van de gestaakte wedstrijd op het progamma. We moesten nog 62 minuten uitvoetballen met een 2-0 voorsprong tegen tien man. Normaal gesproken mag dat geen probleem zijn.

foto 1

Foto 1: De hervatting van de wedstrijd:
een opgooibal door de scheidsrechter.

Na de nodige waarschuwingen begonnen we met een scheidsrechterbal op de punt van onze 16 meter wat gelijk al voor het nodige gevaar zorgde. De eerste minuten waren toch nogal gespannen van onze zijde maar gelukkig was het Willem die goed doorzette en de voor velen de bevrijdende 3-0 op het bord zette. Dit was na een kleine 20 minuten ook de ruststand.

foto 2

Foto 2: Maar wat doet Jan Deij precies met zijn benen?

foto 3

Foto 3: Willem Bevelander scoorde maar liefst vier maal.

En gelijk vanaf het begin van de tweede helft was het duidelijk wie de touwtjes in handen had en liepen we uit naar een gemakkelijke en verdiende zege van 9-0. In de laatste tien minuten nog een publiekswissel voor Willem zodat Mark Elenbas zijn eerste minuten ikon maken in het Eerste.